Afla daca intr-adevar anticonceptionalele maresc sanii…

Pilulele maresc sanii… dar numai temporar
Multe femei sunt obsedate de sanii lor si doar cateva sunt cu adevarat multumite de acestia. Ele folosesc toate mijloacele posibile pentru a avea sani mai mari, mai frumosi, mai fermi. Una dintre metodele care se presupune ca maresc sanii sunt anticonceptionalele. Eficienta acestora variaza in functie de continutul hormonal. Cu cat acesta e mai mare, cu atat sanii vor aparea mai mari.

Cand luam aceste pastile, crestem cantitatea de hormoni, ceea ce duce la sani mai mari. Dar acest lucru nu este permanent, sanii sunt doar mai plini. Ei isi revin la forma initiala dupa cateva menstruatii sau imediat ce incetezi sa mai iei anticonceptionale.

Greutatea este o alta problema – poate creste cat timp iei pilule, deoarece afecteaza echilibrul hormonal si poate cauza multe alte schimbari ale organismului.

Pilulele pot mari sanii, dar lucrurile nu sunt chiar roz
Pilulele nu iti afecteaza doar dimensiunile, dar pot determina si aparitia cancerului la san. Cresterea riscului de cancer la san variaza de la 200% pana la 820%, in functie de momentul in care ai inceput sa iei anticonceptionale. Cu cat incepi mai devreme, cu atat mai mari sunt riscurile.

Pe baza acestor fapte, iti recomandam sa incerci in schimb masajul sanilor. Daca nu se intampla nimic altceva cu ei, cel putin te relaxezi. Avem grija cu adevarat de corpurile noastre prea rar, intotdeauna cautam solutii instante si avem asteptari mari. In loc sa depunem putin efort, luam pilule.

Cresterea dimensiunii sanilor este asadar numai unul dintre efectele secundare ale anticonceptionalelor. Inainte de a incepe sa iei pilule, reconsidera toate reactiile adverse si intreaba-te de ce vrei sani mai mari, ce urmaresti sa obtii in urma acestui fapt. Exista femei pe lume atat cu sani mari, cat si cu sani mici, asa cum exista si barbati carora le plac sanii mari sau mici. Pilulele maresc sanii, dar dimensiunea lor nu poate fi o compensatie pentru orice alt defect pe care ai putea sa il ai.

sursa: sexgen.ro

Daca ti-a placut...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *