Recomandari – Articole „din casa„ (1)

Multi poate nu stiti, dar nu-i bai, ca va spun acum ce trebuie sa stiti. BlogalInitiative.ro mai are cativa „fratiori„. Unii mai mici, iar altii mai mari. Asa cum este, de altfel, si intr-o familie. Ca da, suntem o familie rebela, nebuna, cu interes catre public si mica ( momentan). Acei fratiori sunt:

1. Blogdebere.ro

2. Blogdecinema.ro – unde mai scriu si eu cate un cinefil

3. Sportlocal.ro

4. Taximetre.ro – de care ma ocup atunci cand striga dupa mine. Da, doar din cand in gand:)

5. Blogdefotografie.ro

6. Coming soon…

Asa, am prezentat site-urile de mai sus pentru a mica introducere. Astazi va voi recomanda cateva articole „din casa„. Ca deh, daca nu noi, atunci cand?
Sa incepem, asadar:)
1. Sportlocal.ro ofera invitatii la scoala de mers pe bicicleta. Personal, mi se pare super interesant. Poate ar trebui promovat si prin parcuri acest concurs, unde am invatat eu, anul trecut, sa merg pe bicla, dar n-am invatat sa intorc. Merg drept, precum calul. Invat, ca ma duc si eu la aceasta scoala. I-am si spus lui Bogdan sa-mi spuna cand este foarte liber, ca are nevoie de mult timp cu mine. Uff, gata, aici gasiti concursul celor de la sportlocal.ro

2. Blogdefotografie.ro ofera intr-un articol informatii despre cele mai urmarite site-uri de fotografie. Aici este articolul cu pricina.

Cam atat pentru azi:)

 

Daca ti-a placut...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *