Zborul!

Printre actorii mei preferati se afla fara indoiala si Denzel Washington – actorul principal din cel mai nou film, Zborul.

As minti daca as spune ca mi-a placut filmul. Frumos, dar nu wow. Poate din cauza actiunii, pe care, sincera sa fiu, n-am inteles-o. Ceva am pierdut, sau au omis ei.

El bea, asta stiu. Este un alcoolist in serie. Bea de stinge. Ok, am inteles asta. Este divortat, cu un copil mare. Dar de ce a divortat? Cand s-a apucat de baut? Dupa divort sau in timpul casatoriei? Nu stiu. N-a aratat asta.

Pana aici totul este neclar.
Se urca in avion, face accidentul ala si opa, un amic doreste sa-l scoata din acest `shit”. Chiar daca el, Whip, nu doreste asta. Bea in continuare la fel de mult. Poate chiar mai mult. Se si drogheaza.

Nu am inteles de ce acel prieten il ajuta. N-am inteles si gata. Dar va recomand sa-l vedeti. Poate n-am fost eu atenta si imi veti spune voi unde am intors capul si am ratat momentul. 

 Oricum, una peste alta, este un film care te scoate din monotonie:).

1 comment

  1. Poza asta evident ca e factua dar sa lasam acuma astaNimeni si nicioadata nu s-a ajuns pe luna degeaba ne mai aburesc americanii ca au fost ca nu stiu ce , Dumnezeu cand a facut Luna nu a lasat pe nimeni s o calce asta`i clar ce atatea discutii cine crede prostia asta ca Americanii au fost pe luna e un credul si un om de nimic, pana si faptul ca steagul flutura e un indiciu ca ne-a mintit si inca ne mint cu porcariile lor sa se duca si pe Soare sa vedem care ajunge sa faca o poza si acolo.Cum de Soare nu ne putem apropia asa si de Luna deci in fond nu se poate ajunge pe Luna ! Luna nu e factua sa o calce omul la fel si Soarele astea doua minunatii nu le calca spurcatul si pacatosul de om (NIMENI SI NICIODATA NU A CALCAT LUNA)(americanii au vrut sa para mai interesanti prin asta; si multi mau crezut si imi pare rau de asta , imm pare rau ca sunt oameni asa de creduli)Americanii a pus lumea la test : Ce au zis ei ? Daca cred asta o sa fim renumiti si mari asa ca orice le vom zice vor crede , vor crede orice daca am fost capabili sa ajungem pe luna.Cei de la NASA au controlul asupra lor si orice vor zice ei noi lumea ii vom crede , daca ei zic ca in 2021 sau 2032 va fi sfarsitul lumii NOI ii credem ei isi permit orice abureala sa o zica .daca ma`ti inteles . . .GD Star Ratingloading…GD Star Ratingloading…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *