Haideti sa fim “norocul” lor!

Acum ceva timp discutam cu un amic despre noroc. Si i-am spus ca ma consider norocoasa atunci cand intalnesc persoane (oameni) care ma ajuta, care ma invata si care ma cearta atunci cand gresesc. Asta e norocul pentru mine, oamenii. De aceea sunt foarte atenta la ei, ii analizez si apoi, daca merita, intru in contact cu ei.

Cred ca oamenii sunt cei mai importanti. Ei construiesc, ei distrug, ei ranesc, ei ne aduc zambetul pe buze. Ei sunt societatea.

De aceea, as vrea sa fim “norocul” copiilor abuzati verbal sau fizic. “Norocul” parintilor care nu stiu cum sa se comporte cu copiii lor.

Blogalinitiative.ro a reusit sa traga un semnal de alarma. A reusit sa adune cateva povesti minunate, dar si triste, in cadrul conferintei “Copiii fara etichete”, campanie despre care v-am vorbit aici.

Iar povestea continua, prin lansarea platformei parintibuni.ro – un site în continuă actualizare, cu articole despre probleme specifice educației copiilor la toate vârstele + multe informații folositoare.

Pana data viitoare, va las cu pozele de la conferinta si cu doua articole minunate: Cristi mic (link) si Cristi (link).

Daca ti-a placut...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Comments

3 comments

  1. Foarte bun acest articol, si se refera la un subiect interesant si in acelasi timp pe gustul cititorilor. Mai asteptam articole de acest gen, la fel de bine scrise si nu ramane decat sa iti spun ca te voi citi in continuare, pentru ca imi plac articolele de pe acest site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *