Fifty Shades of Grey

A ajuns in mainile dintr-o simpla intamplare. O prietena m-a intrebat daca m-am inspirat din ea atunci cand am scris Bedtimestory. I-am spus ca nu, si mi-a spus ca seamana un pic. Curioasa din fire, am rugat-o sa mi-o dea si mie s-o citesc. De fapt, cartile – trilogie.

Am citit doar primele doua parti si astept s-o citesc si pe ultima. Dar pana atunci am sa scriu aici cam cum am perceput aceasta carte erotica-sado.

Prima parte:

Este carte pe care o recomand cuplurilor care au probleme in pat. N-ai cum sa nu-ti salvezi viata sexuala dupa ce o citesti. Este salvarea ideala.

Este carte pe care nu o recomand persoanelor care nu au un partener de pat stabil. Daca faci greseala s-o citesti, vei avea seri albe si regretabile de ude. Nu cititi cartea daca nu aveti un partener de pat. INTERZIS. Glumesc, cititi-o:)).

Este cartea pe care o recomand cuplurilor care vor si altceva. Inainte de nani pui, luati cartea si cititi cateva randuri. Veti avea o seara de vis.

A doua parte:

Descrie o iubire enervant de perfecta. Prea perfecta. Daca visati la cai verzi pe pereti, nu cititi cartea. Aproape nimic din ceea ce veti citi nu se intampla in real life. Are si scene de sex erotice, dar prea putine. E mai mult enervanta ca descrie totul prea perfect. Glumesc, cititi-o:)).

Cand pun mana pe partea a treia, revin cu o parere.

Daca ti-a placut...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *