Nu lasa cartea asta din mana!

Vine curierul cu un pachet maricel. I l-am dat lui Cristi, iar el imi spune ca-s acele carti. Adica astea de aici.
Eu am sarit in sus ca un copil cand le-am vazut si am inceput sa le miros. Pentru ca da, imi place mirosul de carte noua. As sta numai cu nasul in carte. La propriu.

Le-a rasfoit, iar la un moment dat Cristi imi intinde o carte. „Iti dau sa citesti cartea asta” imi spune el. Insa inainte de asta noi am tot vorbit despre Alina Nedelea si a ei carte, Șoseaua Cățelu 45.

De fapt, el mi-a povestit cateva lucruri despre ea. Va dati seama, m-a facut super curioasa. Ce a spus, nu va spun (oricum numai de bine), dar va spun ca a concluzionat cu “este nebuna tipa”.

Hmm, imi plac oamenii nebuni, imi spun. Adica, in sfarsit spune Cristi si de altcineva ca este nebun. Ca da, si mie imi mai spune asta. Tind sa cred ca are (oarecum) dreptate.

Am inceput s-o citesc. Am ras, m-am intristat, dar m-a pus si pe ganduri. Mi-as dori s-avem mai multi oameni ca ea. Oameni care vad partea buna a lucrurilor, care fac haz de necaz, care stiu sa profite de viata.

N-am sa va dau detalii despre ce contine cartea, insa am sa va insir cateva ~citate~ din ea:

  • Unde nu exista idei, se vorbeste prea mult;
  • Nu-l intrerupe niciodata pe cel care tace;
  • Un fel de declaratie de dragoste: Zice ca sunt unica pe pamant. Ca sunt atat de slaba, incat din profil par a fi semnul exclamarii;
  • Cand a aflat care este mama ei biologica: Asa spui tu? Daca e adevarat ce-mi spui, de ce porti la sutien patru plin, iar eu numai minus doi?

Cam atat. 🙂

Daca ti-a placut...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *