Inca ceva de la #proHD

In a doua zi de #proHD am fost in vizita la Carpatcement Holding si la RECOM SID S.A, iar dupa aia am poposit pentru a ne hrani la Motel Cincis. Dar sa le iau pe rand.

Prima oprire: Carpatcement Holding.

Carpatcement Holding este unul dintre cei mai importanti producatori de ciment din Romania, cu oameni cu capul pe umeri, oameni care isi recunosc greselile. Dar mai mult de atat, oameni care stiu ca doar o echipa poate duce un business la productie. “Numai un inconstient ar putea crede ca un business se face altfel decat in echipa, zice directorul de la Carpatcement“ sursa.

Desi viata pe santier nu este cea mai sigura, directorul de la Carpatcement ne-a spus ca timp de 7 ani nu s-a intamplat niciun accident la locul de munca. Siguranta angajatilor este prioritara. Si mi-au confirmat asta atunci cand le-am spus ca vreau sa ma catar si eu pe niste chestii. Not funny pentru mine. Dar siguranta pentru ei.

A doua oprire a fost la RECOM SID S.A; principalele domenii de activitate sunt executia si montarea constructiilor metalice si a partilor componente, fabricarea utilajelor pentru metalurgie, constructii, ind. alimentara etc.

Si la Recom Sid siguranta angajatilor este prioritatra, dar si siguranta buzunarelor. Ei ne-au spus ca salariile se dau la timp. Nicio zi in minus. Niciodata.

Atat la Carpatcement cat si la RECOM SID S.A mi-as fi dorit sa se prinda mai multa informatie de mine, dar din pacate fericire nu-s perfecta. Deci, aceste domenii m-au ocolit complet. Desigur, daca doriti sa aflati mai multe informatii despre Carpatcement Holding si RECOM SID S.A va puteti uita fara nicio problema pe site (aici RECOM SID S.A, iar aici Carpatcement Holding).
Dupa vizitele de mai sus, ne-am hranit la Motel Cincis. Sau porcit mai bine spus. Au o mancare de vis.

Desertul. Toata lumea papanasi. Eu nu-s cu dulcele. Si mai ales papanasi. Gogosi etc.

Dar papanasii de la Motel Cincis jur ca-s unici. Recunosc ca nu i-am mancat atunci, ci i-am cerut la pachet, pentru ca voiam sa-i incerc cu cafeaua de dimineata. No, si asta am facut. Doamne, un orgasm culinar. Iar eu nu-s cu dulcele, da?

#proHD s-a incheiat cu o vizita la Aqua Sara din Boholt.


Aici as putea reproduce tot (mint, nu chiar tot) ce ni s-a povestit, dar n-am s-o fac. Ci am sa spun ca in a treia zi de #proHD am baut numai apa minerala Aqua Sara iar stomacul meu n-a facut urat. Chiar m-am mirat ca nu m-am balonat etc. Totul a decurs normal. Abia cand am ajuns la Aqua Sara am aflat de la ei ca au cea mai buna apa minerala din lume. No, ii cred pe cuvant.

10013749_10152251933781390_455866465_n

Dupa vizita de la Aqua Sara ne-am urcat in Suzuki S-Cross (masina oficiala pentru kooperativa 2.0 pentru PRO HD – Fabricat în Hunedoara) si am pornit spre Bucuresti.
Legat de Suzuki S-Cross, cred ca am sa mai bag o postare. Dar astept pozele si video-ul. 😀

1932277_724427260911394_867396071_n

Concluzie de final.

  • Pentru trei zile de vis, recomand Lacul Cincis. Liniste si relaxare.
  • Pentru un eveniment relaxat si organizat, ii recomand pe Sebi, Denisa si Calin.
  • Pentru mai multe poze de la PRO HD – Fabricat in Hunedoara, dati click aici.
  • Pentru un bagaj mai mic de fată si util, veniti la mine. Ma mandresc ca am reusit sa port tot ce mi-am pus in bagaj.
  • Pentru haine ieftine, va recomand Hunedoara. E drept ca-s second hand, dar 1 leu o  bluza faina? Le bagi in soda caustica si aia e. Da, eu imi cumpar si haine de la Second Hand.

surse poze: Diana, Cristi mic, Cristi mare si Steluta.

1422447_714495425267503_233269293_n

 

PRO HD – Fabricat în Hunedoara este un eveniment organizat de Sebastian Bârgău, Denisa Bârgău şi Călin Bobora, în colaborare cu Camera de Comerţ şi Industrie Hunedoara şi susţinut de AVIS 3000, Carpatcement, RECOM SID Hunedoara şi Aqua Sara / Aqua Sara Facebook. Parteneri: Magazinele PRO HD, Kooperativa 2.0, Vila Flamingo, Glasul Hunedoarei, săptămânalul REPLICA.

1 comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *