Ele au nevoie de un motiv!

Acum multi ani, dupa prima mea despartire, am cunoscut un tip. Un tip care mi-a intors lumea pe dos. Total. Mi-a mancat fiecare bucatica de creier, plantand il loc ideile lui. Fanteziile lui. Eram papusa lui. Nu mai gandeam deloc. Sau, poate, undeva in subconstient mai exista o gandire marca Loredana, dar era prea acoperita de ideile acestui tip ca sa prinda glas. Ce sa mai spun de actiune.
pozaa

Pe langa idelile lui, ca sa fiu sincera, mi-a dat si multe sfaturi. Despre cum sunt barbatii si cum sunt femeile, de fapt. La capitolul femei, tineam sa-l contrazic. Eu-s femeie si stiu ce vor femeile. Cel putin asta spuneam atunci. Atunci doar sustineam ca stiu ce vor, dar niciodata nu am spus-o cu voce tare. M-am ferit. Toate ne ferim, de frica sa nu primim respingere. Off!
Stii ce mi-a spus? Ca femeile au nevoie de un motiv pentru a face sex. Ca ele nu fac din placere, pentru ca nu vor sa fie considerate curve. Judecate etc. Cum, de altfel, toti barbatii considera femeile care fac sex just for fun. Niste gauri publice, in care orice libidinos isi poate varsa licoarea plina de venin.
L-am contrazis ceva timp si i-am spus ca eu am sa fac doar sex din placere. Nu vreau sa aud vorbe dulci de la barbat ca sa ma culc cu el. Mi-a spus sa nu fac asta niciodata, pentru ca barbatii nu privesc cu ochi buni o femeie care face sex din placere. Fara sa ceara la schimb. O vorba dulce, un produs scump sau cine stie ce dracu isi mai doresc femeile pentru a face sex. Fuck them.

La randul lor, barbatii s-au obisnuit cu asta. Incercam s-o cucerim, ii spunem ce tare e si o bagam in patul nostru. Si apoi, ii dam un sut.
Stii care e faza cea mai fucked-up? Ca barbatii nu accepta nici in acest secol faptul ca o femeie vrea doar sex si atat. Sunt atat de putini care vad cu ochi normali acest lucru. Bine, si femeile sunt pline de venin.
M-am culcat cu el, trebuie sa am neaparat si o relatie. Ca doar nu m-am culcat degeaba. Te-ai culcat ca ti-a placut de el. Acum de ce dracu te mai simti vinovata?
Dar nu, femeile au nevoie de un motiv. Si nu, placerea nu este un motiv. Pentru ca placerea este un pacat, iar ele se vor a fi niste sfinte. Unele.
Gresesc?

Daca ti-a placut...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *