Bloggerii sunt luptatori. Ha!

Stiu ca stii ca fac parte din kooperativa 2.0. Asa ca… trec peste aceasta introducere. Da, tocmai am facut-o. Stiu ca mai stii ca kooperativa 2.0 (nu se pune cacofonia) face campanii cu si pentru bloggeri.
Acum ca stii tot (te mint), lasa-ma sa-ti povestesc despre o isprava desfasurata pe site-ul blogalinitiative.ro. De fapt, este o campanie. Dar isprava suna mai cool. :d
Asa..

Breaking-news-colecteaza

Cei de la EcoRom Ambalaje desfasoara o competitie numita Orasul Reciclarii”, in cadrul careia sunt inscrise 32 de orase, care se lupta pentru premiul cel mare. Adica.. o zona eco wi-fi, un spatiu inedit de relaxare, 100% eco si cu acces liber la internet in valoare de 12.000 euro.
Si cum bine stii ca ”unde-s multi puterea creste”, prin intermediul BlogalInitative.ro, bloggerii lupta pentru ca un anumit oras sa castige premiul despre care am scris mai sus. Asa cum stiu ei mai bine. Si chiar stiu, crede-ma.

Lupta a inceput deja, dar asta nu inseamna ca tu (daca ai blog) nu te (mai) poti alatura. Ba da. Si ar fi bine sa te grabesti, daca doresti sa participi, pentru ca au mai ramas cateva zile.
Si apropo, se dau si premii. 😀 Aici mai multe detalii.

Daca ti-a placut...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *