Despre lenjeria de pat + intima

Ca sa nu te bag in ceata, am sa-ti povestesc in prima parte a acestei postari care este parerea mea despre lenjeria de pat. Nu ca te-ar interesa. Dar e blogul meu si scriu ce vreau pe el.

148538_604723139548233_277706068_n
In a doua parte am sa-ti povestesc despre o mica patanie cu lenjeria intima. Stai chill, nu e nimic kinky. =))
Lenjeria de pat!
Eu am o problema cu asa ceva. Bine, nu e chiar o problema. Nu-mi place lenjeria de pat alba. Ea trebuie sa fie cat mai colorata si sa aiba neaparat un pic de rosu, orange, ca altfel nu pot sa dorm bine.
Desigur, am si lenjerie de pat intr-o singura culoare, dar nu rezista mult pe pat. Dupa doua zile o scot. Si culmea, ca lenjeria intr-o singura culoare are si un material dubios. Un fel de satin. Si am ajuns la o concluzie. Lenjeria de pat din satin/matase, indiferent de culoarea ei, nu-mi place. Este este numai pentru musafiri. Eu vreau una din bumbac, care sa-mi dea senzatia de “acasa.” Sa dorm ca un prunc. Ca da, somnul este foarte important. Ca un prunc, impreuna cu plusurile mele. Off, copil la 28 de ani care esti.

Lenjeria intima
Asa…
Daca esti fata, cu siguranta stii ca chilotul ala cu ata nu este sanatos deloc. Pentru fund. Si nici confortabil. Cel putin pentru mine. Da, stiu, arata bine pe o fata, dar sanatatea primeaza la mine.
Se gaseasc si chiloti normali faini. Din bumbac, dantela sau din aia de nu se vad prin pantaloni, rochii etc. Si aici vreau sa ajung.
Ma duc sa-mi cumpar chilot din asta, de nu se vad (au o denumire, dar nu mi-o amintesc acum). Ca deh, nu-i funny sa se vada bucile in doua prin blugi.
Vad o pereche in genu’, dar erau cu ata. Pun pana pe ei si-o intreb pe vanzatoare. “Auziti, chiloti din astia, dar cu fund, aveti?
Eram cu sora mea si a inceput sa rada, la fel si vanzatoarea. “Domnisoara, noi nu vindem funduri, doar lenjerie intima.” Desigur ca si-a dat seama ce fel de chilot am cerut. A fost funny, oricum. Ca am inceput sa radem toate in cor.
Da, eu-s asta cu denumirile astea. Oi mici in loc de miei, chilot cu fund in loc de chilot normal (sau cum i se spune).
Ma distrez si eu.

Daca ti-a placut...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *