Impresii Webstock 2014!

Desi la ora asta ar fi trebuit sa dorm, inca mai am energie pentru a scrie aceasta postare. Este trecut de 2. Asta ca sa stii si tu.

8833cc5620ff619d082e51c4e4a7979a

Cum mi s-a parut Webstock 2014?
In primul rand o re(intalnire) cu oamenii care imi sunt dragi, in asta sunt inclusi si colegii mei de la kooperativa 2.0, o confirmare a informatiile si am luat, sa spun asa, pulsul.

Anul trecut nu am fost, iar de acum doi ani nu mai tin minte ce s-a intamplat exact. Ba… (intelepciunea) bate incet dar sigur la usa creierului meu. Deci, nu am sa fac nicio comparatie, ci doar scriu despre acest Webstock din 2014.

1001989_824658677554677_89003798117841062_n

Am sa incep cu ce nu mi-a placut. Bine, nu mi-a placut este mult spus.

Mi s-a parut un pic ciudat faptul ca intrebarile trebuiau puse dupa ce conferinta cu pricina se termina.
Eu avem doua intrebari pentru vreo doi vorbitori, dar pana la sfarsit mi-am pierdut vibe-ul. Parca eram pe langa subiect si feelingul nu mai era acelasi.
Se poate sa fie doar o problema personala, la care trebuie sa lucrez. Si spun asta, deoarece am observat ca au fost persoane in sala care au adresat intrebari la final.
Deci, nu este ceva foarte grav.

Apoi, am observat, mai ales la premii, o dorinta in oameni de a castiga. Adica, isi doreau atat de mult sa castige proiectul lor.
Nu este un lucru rau, dar cand vezi ca a castiga altcineva la categoria la care ai inscris si tu un proiect, ar trebui sa te bucuri, nu sa arunci vorbe pline de rautate.
E bine sa castigi premii. Dar eu zic ca in primul rand trebuie sa faci un proiect, oricare ar fi domeniul lui, pentru a duce societatea la productivitate. Pentru a pune o caramida (la statuie eventual), nu pentru a castiga un premiu.
Fraza “ La pana la anul am sa muncesc ca sa castig si eu un premiu. Personal, mi se pare un mare bullshit.” Fa ceva cu pasiune, implica-te si nu are cum sa nu castigi si tu ceva. Macar bani daca nu premii. 🙂

10660185_961303087218242_3925490237260412695_n

(sursa poza: dragosasaftei.ro)

Inca o chestie mai putin placuta.
Bai, dar ce seriosi erati toti. Nu tu glume, nu tu nimic.
Frate, ce daca nu ne cunoastem? Suntem acolo, pentru ca, teoretic, avem un subiect in comun. Hai sa ne “simtem” bine, cum ar veni. Chiar si la o conferinta trebuie sa traiesti momentul. Nu trebuie sa vii cu fata de om serios si basinos. This is not ok.

Aici s-a incheiat capitolul “chestii care nu mi-au placut.” Acum sa deschis capitolul “chestii care mi-au placut.”
Organizarea. Jos palaria.

Poate vrei sa stii ce parere am despre cei care au vorbit etc., right? Niciuna. Au fost ok in felul lor. Mi-a placut in mod special Andrei, cel care este cu Sergiu. Nu in sensul ala, ci in celalalt. Aici pentru a afla sensul. :d

In rest, sa ne vedem sanatosi si la anul. Poate un pic mai relaxati, cu zambetul pe buze si fara basini. Ca nimeni nu e Dumnezeu. Toti suntem oameni, cu sau fara relatii. Cu sau fara experienta.

Daca ti-a placut...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comments

2 comments

  1. Da, sunt de acord cu tine la partea cu seriozitatea. Am observat-o si eu, mai ales ca nu prea cunosteam oameni si mi-am pierdut repede entuziasmul. Am ratat gala, dar dupa ce-am citit ce ai scris tu aici, nu imi mai pare rau.

    Concluzia mea a fost ca macar am avut ceva de invatat si poate ca la anul o sa faca si ei ceva sa imbunatateasca partea de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *