Mancarea buna este precum barbatul care-ti da fiori atunci cand te saruta!

De cand ma stiu, fac comparatii. Nu din alea, ci din astea, cum am facut mai sus.

Cum ai putea sa spui ca un fel de mancare a fost wow? Adica, spui doar wow si gata. Dar cand incepi sa faci comparatie, sa dai detalii, altfel descrii un fel de mancare. Sau orice alt lucru care te-a impresionat.
Sa ramanem la mancare, totusi.
Am fost la kooperativa 2.0 unde am papat lasagna. Acest fel de mancare pe care putini stiu sa-l faca ca la carte si dupa care eu salivez.
Am fost putin reticenta in a incerca lasagna, insa pofta si curajul si-au facut aparitia si am luat pentru inceput o mica-mica portie de lasagna. Spun o mica portie, pentru ca oalacubunatati.ro ne-a adus o tava mare. :d

10357834_834589386561606_5122859821071082676_n

Am gustat si ceva m-a furnicat pe sira spinarii. Hehhehe, exact ca atunci cand un barbat saruta bine rau. Simti un gol si o placere in stomac. Si mai vrei, si mai vrei. Cam asa s-a intamplat si cu doamna lasagna. Am tot luat, am tot luat. Cred ca eu am mancat cel mai mult. Asa mica cum sunt, macarea buna este absolut acceptata de stomacul meu, fara numar.
Pe masa mai erau sarmale, niste ciorbita de vacuta si tiramisu.

Tiramisu din start a fost exclus, pentru ca nu-s fana dulciuri. Mananc foarte rar. As fi incercat ciorbita de vacuta, dar la cat buna era lasagna, nici ca mi-a trebuit. Am luat o sarma, dar tot la doamna lasagna m-am intors.

Deci, oalacubunatati.ro, ma intorc la doamna lasagna. Acum, ca tot am vorbit despre acest site, as dori sa-l butonezi, sa salivezi si sa….. COMANZI. Chiar daca suna ca la reclama, nu vei regreta.
Mai ales daca…
– iti place mancare gatita si bine facuta, dar nimeni nu te-a invatat cum s-o faci si ai invitati la masa;
– lucrezi intr-o companie cu peste 2 angajati, care isi doresc ceva bun si sanatos;
– si, de ce nu, cand vrei sa te porcesti de unul/una singur/a. Sa stii ca e atat de fain cateodata sa bagi in tine, pentru ca e ziua de porceala si nimic nu se pune. Glumesc, nu incerca asta acasa singur/a. Da-mi un telefon, vin in ajutorul tau.
Si toate la un pret bun. Papa bun, la pret bun. Oalacubunatati.ro. Pam-pam.

Daca ti-a placut...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comments

1 comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *