despre Incredibilul pelerinaj a lui Harlod Fry – Rachel Joyce si Confesiunile unui asasin economic – John Perkins

Acum ceva timp am primit de la editura LITERA trei carti, pe care mi-am propus sa le citesc cat mai repede, dar nu mi-a reusit in totalitate.

f027f96ece4ba627fea90e0b3f7eb55c-199x300

Am inceput cu Confesiunile unui asasin economic – John Perkins, din curiozitate. Prea putine carti de genul asta au citit ochii mei.
Mi s-a parut putin deprimanta. Trebuie sa ai o stare speciala pentru aceasta carte. Nu este o carte rea, ci mood-ul trebuie sa fie altfel. Acele descrieri, saracie etc.

La un moment dat, am lasat-o. Probabil de aceea si scriu despre doua carti intr-o singura postare. Am lasat-o pentru cartea Incredibilul pelerinaj a lui Harlod Fry – Rachel Joyce.
Aceasta carte cred ca ar trebui citita de toata lumea. Nu este cea mai buna carte pe care am citit-o, dar are niste subintelesuri care iti dau de gandit. As putea spune ca e o carte motivationala. Dar este mai mult.

Acum cateva luni, un amic mi-a spus ca nu destinatia conteaza intr-o calatorie, ci calatoria in sine. Nu prea am stat sa ma gandesc prea bine de ce a spus asta, insa, citind cartea lui Rachel Joyce mi-am dat seama ce a vrut sa spuna.

Cartea mi-a confirmat ca, pentru a te decide asupra unei situatii, e nevoie de timp, de analiza si tot asa. Partial, am invatat asta. De prea putine ori mai iau decizii pe moment.

Incredibilul pelerinaj a lui Harlod Fry – Rachel Joyce se citeste destul de repede. In cateva seri, am terminat-o.
Apoi, am revenit la cartea lui John Perkins. Legat de cartea lui, cred ca mai trebuie sa citesc cartii in genul ca sa mi se dea ochii.

Multumesc, editura LITERA, pentru carti.

Nu pleca, revin cu parerea despre cartea Incercarile focului – James Dashner.

Daca ti-a placut...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *