Recomandare dezvoltare personala: Cursuri de improvizatie!

Traim intr-o era in care ne izolam tot mai mult. Daca avem internet suntem cei mai fericiti. Fara sa ne dam seama, uitam ca trebuie sa purtam si discutii face-to-face, iar asta ne facem sa ne pierdem atentia, lucru in echipa, comunicare si alte lucruri care ne ajuta sa evoluam.

Sa fim la curent este foarte bine. Sa fim informati iar este foarte bine. Dar asta nu este sufficient. Avem nevoie de oameni ca sa avansam, ca sa facem un lucru, iar pentru asta avem nevoie de atentie, comunicare, spontaneitate si alte chestii.
Recunosc ca nu-s cea mai atenta persoana ever. Insa, incerc cat pot sa fiu “acolo” cand stiu ca trebuie. Focus, guys. Focus.

Ieri am fost impreuna cu ai mei colegi de la kooperativa 2.0 si cativa bloggeri la un curs de improvizatie care a tinut 3 ore. Nu stiam ca si oamenii care nu doresc sa faca asta ca job pot sa se inscrie la un astfel de curs. Na, cat traiesti inveti.

10984277_1592261244325493_8478245355984653805_n
Am ras cu lacrimi. Serios, cu lacrimi. Am iesit de la curs super relaxata si cu un vibe foarte fain. Asta datorita exercitiilor pe care le-am facut in acele 3 ore. De la atentie, comunicare, pana la improvizatie.
kooperativa-foto-improvizatie-18 kooperativa-foto-improvizatie-6

Recomand aceste cursuri, atat oamenilor care doresc sa se relaxeze, dar in acelasi timp sa invete si multe lucruri despre ei, cat si companiilor ca un fel de team buldding (Vlad, da, multumesc pentru idee). Va veti cunoaste colegii mai bine, cu siguranta. 🙂
Cursul – scoaladeimprovizatie.ro– nu costa deloc foarte mult, iar amplasarea lui este cum nu se poate mai bine. Zona Universitate (BD. HRISTO BOTEV NR. 7, BUCURESTI, SECTOR 3).

poze Dragos Asaftei.

1 comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *