Renunt la orice, dar nu la asta..

Daca imi citesti blogul de ceva timp, probabil stii despre campania de vara trecuta (2014), #roundtripromania. De asemenea, si despre faptul ca lucrez intr-un club din Centrul Vechi (bine, acum sunt intr-o mica pauza, ca-s plecata din tara).

Postarea aceasta nu este despre cum a fost in trip sau cum e sa lucrezi intr-un club, ci despre cum apa te poate ajuta atunci cand nu mai ai putere, iar trip-ul, respectiv job-ul in club sunt exemple concrete pentru tine, experimentate de mine.

Pana acum cativa ani tot aveam impresia ca doar doamna cafea ma poate mentine treaza si in putere. Pe alocuri si despre energizant aveam aceeasi impresie. Dar cum bautura dulce nu-mi place, nu se afla pe lista mea. Cat despre apa plata, o vedeam doar buna pentru spalat si cam atat. Cea minerala era preferata mea.

In timp, dupa multe articole citite am aflat ca apa este buna, pe langa hidratare etc., pentru a te mentine in putere si nu obosi foarte repede. Desi poate pare greu de crezut, cam asa este.

– Prima dovada a fost in trip-ul de doua saptamani realizat in Romania. Cum agenda a fost destul de incarcata si solicitanta, doar apa a putut sa ma mentina in putere si lucida. Nici oboseala nu am simtit-o prea tare.

– A doua dovada vie, clara si de lunga durata este faptul ca intr-o perioada (cateva luni) aveam doua job-uri. Unul de zi, de la 10:00 – 18.00, iar celalalt in club, de la 21:00 – pana la ultimul client. In club, recunosc ca de miercuri sau joi pana sambata lucram. Chiar si asa, ca s-o duci asa cateva luni iti trebuie putere nene.

Stiam din experienta mea cu trip-ul ca apa este buna si o sa fiu cat de cat bine daca la club o sa beau apa. Plus ca, in acea perioada sora mea era in pregatiri pentru nunta si cateodata, sambata dupa club (duminica dimineata adica) ma duceam cu ea pe unde avea nevoie de parerea mea.
Da, stiu ca pare greu de crezut, dar cu apa plata la bord, poti sa faci aceste lucruri. De preferat sa bei doar apa si sa nu mananci mai nimic, pentru ca atunci cand esti foarte obosit, mancarea multa poate sa-ti faca mai mult rau decat bine. Singura solutie dupa apa multa este somnul.
Si, uite asa am dus-o cateva luni bune cu apa la bord si cu putine ore de somn. Apa m-a ajutat foarte mult si inca ma ajuta. La inceput este mai greu, ca apoi totul vine de la sine. Desigur, somnul este foarte important si, in timp, organismul „te va certa” ca l-ai tinut obosit. Vizitele la doctor si analizele vor fi dovada vie ca organismul e suparat pe tine.

Nu as renunta niciodata la apa. #apaitidaputere indiferent de situatie. Te poate ajuta sa castigi si 100 de euro, daca participi la aceasta campanie.  😀

Daca ti-a placut...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *