#ScoalaFlanco powered by Kooperativa 2.0. Participare gratuita

Cateodata cand am prea mult timp liber si ma relaxez de nu ma vad, simt nevoia, ca dupa, sa incep activitatea creierului cu ceva nou. Sa invat ceva, sa urmez niste cursuri, sa cunosc oameni noi, sa-mi iau energia aia de care am nevoie pentru a incepe munca in adevaratul sens al cuvantului. Sa fie incet, dar sigur. Big things have small beginnings, cum ar veni.

Cum vara e pe relaxare mood, iar toamna incepe lucru in forta, iti recomand sa incepi activitatea creierului cu un curs. De fapt, eu si colegii de la kooperativa 2.0 iti recomandam cursul de mai jos.
Este vorba despre cursul #ScoalaFlanco powered by Kooperativa 2.0, cu sloganul „Mereu peste asteptari”, in parteneriat cu Flanco.

Inscrierea este gratuita, aici, si cursul are loc in magazinul Flanco din Promenada Mall, intr-o zona foarte faina. De asemenea, vor fi si multe premii, dar si multe lucruri pe care le vei invata de la colegii mei, dupa vei vedea mai jos si la fata locului, desigur.
Mai mult, te poti inscrie la cate cursuri vrei tu. Unul, doua …toate. Ideea e ca, daca tot ai decis ca vrei sa inveti ceva, sa te si duci. Nu e frumos sa ocupi un loc aiurea.

Calendarul cursurilor #ȘcoalaFlanco powered by Kooperativa 2.0

– 11 septembrie – Dragos Asaftei #fotografiepesteasteptari
– 18 septembrie – Cezar Dumitru #travelpesteasteptari
– 25 septembrie: Cristian Florea #bloggingpesteasteptari
– 1 octombrie – Cristian China-Birta #brandingpesteasteptari
– 9 octombrie: Vlad Dulea #videobloggingpesteasteptari

Scoala_Flanco-759x1024

Daca ti-a placut...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *