Un moment pe care l-as repeta de mai multe ori pe zi

Daca imi citesti blogul, probabil stii deja ca sunt o persoana destul de activa si statul degeaba ma duce la disperare, depresie si filme care ma baga in stari de tot rahatul.

Desi sunt o persoana activa, sportul nu este (nu era) undeva printre preferintele mele. Adica, imi place sa ma misc, dar s-o fac cu un motiv. Iar mentinerea in forma nu este un motiv pentru mine. Adica, din acel sport sa-mi devzolt niste chestii, trestii, intelegi tu.
Mai mult, desi vara asta am practicat sport indoor, recunosc ca nu este tocmai ceea ce imi doresc. Atunci cand ma misc, imi place sa respir aer curat, sa simt vantul pe fata mea si pasarelele cum ma incurajeaza. Glumesc, la partea cu pasarelele.
In fine, ideea este in felul urmator. De cand sunt in Ljubljana am descoperit ca-mi place sa alerg. Numai ca nu oriunde, ci prin padure. Nu ai idee prin ce senzatie de vis trec. Este fain. 🙂 Iar cand ploua ma intristez pentru ca nu o pot face.
Alergatul prin padure este un moment pe care l-as face de mai multe ori pe zi. Sau daca e prea mult alergatul prin padure de mai multe ori pe zi, macar sa ma plimb, cu mainile la spate, ca o bunica ce voi fi intr-o zi. :))

Apropo, care este #momentultau?

1. Daca ai blog, poti sa raspunzi aici, si in acelasi timp intri si in cursa pentru premiile puse la bataie. 
2. Iar daca nu, poti s-o faci prin intermediul formularului de mai jos. 😀

Sa ne impartasim momentele, poate avem cateva in comun si ne unim, ca sa le… (continuarea o pui tu):D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *