One World Romania, un festival de suflet + Un abonament dublu cadou

Update: 18.03. Castigatoarea concursului este Iordache Lostun Roxana. Felicitari si te rog sa-ti verifici emailul cu care ai participat la concurs. Ti-am trimis un mail despre cum poti intra in posesia abonamentului dublu.

……………………………………………………………………….

Am aflat despre acest festival in urma cu trei ani, daca nu ma insel. Mi-am luat abonament la acea vreme ca sa vad toate documentarele, dar nu am reusit acest lucru, insa am vazut cam peste 50%. Ceea ce, cred eu e super bine.

Dupa anul cu pricina kooperativa 2.0 a devenit partener social media, ceea ce m-a bucurat enorm. Cum e viata asta. Atragi unele lucruri fara sa ti le propui neaparat. Doar prin puterea bucuriei si a entuziasmului sincer.

Si anul acesta One World Romania te invita la un maraton de filme. Mai mult, daca crezi ca azi e ziua ta norocoasa, poti participa la concursul organizat de mine (vezi mai jos toate detaliile), pe acest blog, si poate vei castiga un abonament dublu la One World Romania 2016 – Festival international de documentar si drepturile omului.

Ca sa stiti ce te asteapta, pe scurt, anul acesta One World Romania se desfasoara in perioada 21-27 martie, fiind la a 9-a editie, care revine mai puternic ca oricand. 60 de documentare iti vor asigura o experienta cinematografica cu totul speciala, timp de o săptămână, in cele doar cateva sali de cinema ramase deschise in centrul Bucureștiului.
Pentru mai multe informatii, te invit sa accesezi site-ul oneworld.ro/2016/l/ro.

One World Romania

Concurs:

1. Raspunde in campul de comentarii, la intrebarea: De ce ti-as da tie abonamenul pus la bataie?
2. Perioada: 07- 17 martie, ora 24.00. In data de 18 martie voi anunta castigatorul/castigatoarea.
3. Castigatorul va fi ales in functie de raspunsul dat. Cu cat este mai motivat, cu atat sansele lui de castig cresc.
4. Abonamenul iti permite doar 5 intrari le festival, cu filme la alegere. Abonamentul este nominal si netransmisibil.
5. Castigatorul va fi contactat de catre mine, pentru a afla cum poate intra in posesia premiului, prin intermediul mailului. Asa ca, o adresa de email valida este un must.
6. Daca ai blog, poti participa la campania de la BlogalInitiative.ro, care se afla aici.

Multa bafta!

Daca ti-a placut...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Comments

2 comments

  1. Vreau eu sa primesc un bilet pentru ca ma cred nonconformist, imi place sa fiu outside the box, sa nu merg doar la IMAX, sa vad alte idei, sa calatoresc in Georgia, Bosnia, Muntenegru….sa gatesc mancaruri ciudate….sa ma arunc in multime si sa ies cu ceva idee de acolo.
    Am descoperit OWR acum 2 ani si am ramas fascinat. Primul documentar care l-am vazut a fost legat de Transnistria, „Fortareata” se cheama…si ghici ce, intre timp am si fost in transnistria 🙂

  2. Drepturile omului sunt o pasiune pe care mi-am dezvoltat-o pe perioada facultatii si sunt o mare parte si din planurile mele de viitor intrucat imi fac si lucrarea de licenta pe tema asta.
    Am mai participat la conferinta cu lucrare pe tema refugiatilor si mi-as dori sa particip foarte mult la acest festival pentru a invata cat mai multe si a deveni si mai constienta de realitatile prezente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *