#‎jurnalautism‬ -Delfinii si Antalya il vor face pe David cel mai fericit

Despre David am mai scris pe acest blog. Si, probabil, daca ma citesti stii care este povestea lui. Pe scurt: David este diagnosticat cu Autism inalt functional. Detalii mai multe pe blogul david.stescu.ro

Pentru ca prima data cand au fost cu David in Antalya si au incercat terapia cu delfini rezultatele nu au intarziat sa apara, parintii lui doresc sa repete experienta. Si cand spun rezultate vreau sa intelegi ca, practic, experienta de acolo i-au schimbat viata.

Cei de la Paralela 45 au aflat de povestea lui David si il sustin oferind biletele de avion. Dar lupta pentru a ajunge in Antalya nu este nici pe departe spre sfarsit. David are nevoie in continuare de ajutorul nostru. Il poti oferi folosind datele de mai jos:

Entitate nonprofit: Clubul Boreal
C.I.F. 17800563
Cont:  RO17 RNCB 0278 0004 6570 0004 BCR – Serban Voda

Poate te intrebi de ce Antalya, nu?
Uite ce declara tatal baiatului. „In Antalya e unul din singurele locuri unde se poate face asta. Oamenii de acolo mă fac să mă simt sigur şi să nu-mi fac griji pentru familia mea. Sunt extraordinari, ei ştiu că turismul este vital pentru ei şi au grijă ca totul să fie sigur.

IMG_2983 david-vorbeste-mai-mult-dupa-terapia-cu-delfini-din-Antalya-800x431 IMG_2185 DSCF9358 IMG_2216 IMG_2250 IMG_2291

Daca ti-a placut...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *