Diversificare: Lucruri pe care am dat bani aiurea

Cu vreo doua luni inainte de a incepe diversificarea am inceput sa-i cumpar lui Marcus ustensile. Ca sa nu intru in panica atunci cand ii dau sa pape si, desigur, sa-l familiariz pe bebe cu noile jucarii. Lingura din plastic, castron si alte chestii.

Pe langa cele utile, adica alea basic, i-am cumparat si SF, pe care, recunosc, am banuit ca n-o sa le folosesc foarte mult, pentru ca mi s-au parut din prima ca-mi vor complica viata si eu-s o tipa destul de basic. Mereu am fost, insa de vreo doi am am inceput sa recunosc asta si sa nu-mi mai fie frica c-o sa fiu catalogata drept cave woman.

  • Un fel de lingura, in care pui o banana si alte alimente intregi, dar moi, pe care bebe le poate manca singur. Poza de mai jos.

71s8us8BG0L._SY355_

I-am dat-o inainte de diversificare, ca sa se joace cu ea. Tot ce spun acum este numai testat pe Marcus. Se poate ca la voi sa prinda.

Parte de sus mi s-a parut prea lata si bebe nu mi s-a parut incantat de a roade acea chestie. Trebuie sa-si deschida gura mai mult decat o deschidea in general si asta ii dadea batai de cap.

Am pus o banana. Nu stiu la voi, dar Marcus tine bine toate lucrurile in mana, insa la un moment dat le scapa, ca sa apuce alte chestii. Pe langa faptul ca banana aia nu mai iesea, el o scapa constant pe jos. Probabil ca e nevoie de mai multa putere, iar acest lucru se intampla mai tarziu, cand bebe poate manca o banana singur, fara sa ma mai complic cu linguri fancy. Lucru care se si intampla. Ii aluneca din mana, insa, intr-un final se lupta pana papa singur banana. Nu e mai simplu asa?

  • Lingura din care iese mancare. Poza mai jos si concluzia dupa.

baby-food-dispenser

De aceasta lingura eram aproape 100% ca nu o voi folosi, insa Andrew a insistat s-o luam si cum el e tati, nu puteam sa spun „lasa, ca stiu eu mai bine, n-o s-o folosim.”

Am folosit-o o singura data la nu stiu ce piure si mi-am bagat efectiv picioarele in ea. Pe langa faptul ca murdaresti mii de lucruri, partea ovala scobita este adanca in camparatie cu o lingura normala, ceea ce-l impiedica pe bebe sa poata papa. Plus ca, serios, mancare la blender, cel putin la mine, ii dai o luna si ceva, ca apoi e indicat sa i-o dai pisata la furculita, iar prin gaura aia nu iese mancare mai solida.

 

Daca ti-a placut...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *