Probabil nu am sa-i spui niciodata asta lui Marcus

Daca esti nou prin zona, Marcus este bebele meu, in varsta de in curand 11 luni. Acum ca am lamurit, sa trec la subiect, zic.

Eu am crescut cu niste restrictii, dar nu neaparat cu rea intentie, ci pentru ca, la tara, asa se intampla. Sau se intampla. Nu ai voie sa faci aia, pentru ca esti prea mare. Nu ai voie aia, pentru ca va rade lumea de tine, ne vei face de rusine. Chestii care, pur si simplu, m-au facut sa ma gandesc de doua ori inainte de a-mi urma dorinta. Uneori renuntam doar pentru ca imi era frica ca ma voi face de rusine. Sau ca nu-s potrivita pentru acel lucru.

Lucrurile de mai sus m-au facut sa nu am incredere in mine si sa esuez de fiecare data cand imi propuneam ceva care nu era „in rand cu lumea.”

In timp, mi-am dat seama ca nu conteaza varsta, nu conteaza mai nimic. Conteaza sa-ti placa si sa faci acel lucru cum stii tu mai bine. Asta de vreo 3 ani incoace.

Mi-am dorit inca de cand am ajuns in Bucuresti sa lucrez intr-un bar/club. Eu-s genul care isi ia energia de la oameni. Si aici nu ma refer la vampir sugator de energie, ci de la fericirea lor. Imi place sa vad oameni multumiti si fericiti. Nu stiu daca e vreo chesti anormala, dar ce mai conteaza?

Revenind la subiect: Desi mi-am dorit, toata lumea avea/are o parere dubioasa despre persoanele care lucreaza intr-un bar/club. Am lucrat si in trecut, insa intr-o functie putin mai fancy, insa eu voiam sa fiu acolo, in mijlocul oamenilor. Am facut asta si mi-a placut enorm. Nu cred ca, daca lucrezi intr-un bar/club e necesar sa fii depravat/a. Sa ti-o tragi cu toti. Trebuie sa stii unde sa te opresti si totul e bine si clientii te vor respecta.

In fine, mai pe scurt. Am sa-l invat pe Marcus ca nimic nu este interzis, atata timp cat este facut cu sufletul, exista dorinta si niciodata vreo intentie de a rani pe cineva.

Libertatea te face un om fericit, atat timp cat stii cand sa spui stop si ca ai si responsabilitati. 

 

Daca ti-a placut...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *