Mamici, tatici, copii, haideti la Balul Britanic

IMG_5353Inceputul lunii iunie vine cu un event numai bun de participat, daca doresti sa imbini binele cu distractia.

Ajuns anul acesta la editia cu nr. 6, Balul Britanic, care va avea loc in gradina Hotel Caro, București, in data de 9 iunie, pe langa distractie, scopul principal e unul caritabil. Suma stransa din taxa de participare (35 lei) fiind directionata catte Asociatia M.A.M.E care ajuta copiii bolnavi sau din familii defavorizate.

Cu o tradiție deja renumită printre evenimentele cu miză profundă pentru educația și viitorul copiilor din România, Balul Britanic este organizat de International House Bucharest și English Kids Academy.

Balul Britanic beneficiază de spriijinul Ambasadei Marii Britanii la București și de atenția Casei Regale a Marii Britanii care trimite an de an Mesajul Reginei Marii Britanii Elisabeta a II-a, dedicat copiilor și părinților prezenți la eveniment. Balul se afirmă ca un eveniment educațional și cultural de elită, în cadrul căruia copiii cu rezultate excepționale la limba engleză sunt premiați și au parte de o experiență de neuitat cu o mulțime de surprize.

Evenimentul s-a bucurat încă de la prima sa ediție de prezența Excelentei Sale Domnul Ambasador. Dl. Paul Brummell, Ambasadorul britanic în România, a confirmat deja prezența și pentru ediția din acest an.

Ca sa-ti faci o idee despre cum va fi, te invit sa urmaresti prin intermediul video-ului de mai jos cam cum a fost anul trecut.

Daca ti-a placut...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *