Cum poate copilul tau sa invete engleza inca de la varsta de 6 luni

IMG_6026Well, probabil vei avea aceeasi reacție pe care am avut-o și eu. La 6 luni abia stă în fund, cum să fie capabil să învețe engleză.

Se pare că cei de la English Kids Academy au răspunsul, pe care mi l-au arătat și mie un pic. Bine, lui Marcus, nu mie, dar am fost și eu prin preajmă.

Am luat parte la o mică lecție de engleză, cu Marcus, care se adresează copiilor 6 luni -2 ani. Ei au cursuri și ptr copii mai mari.

Metoda folosită se numește Sing & Play, și e super atractivă. Cel puțin din cum a reacționat Marcus.

 

Sing & Play (6 luni – 2 ani)
Program conceput pentru copiii cu vârsta între 0 și 2 ani, Sing & Play stimulează dobândirea de noi abilități de mișcare și abilități lingvistice. Fiecare sesiune de curs oferă o combinație de activități comune părinte-copil, oferind părintelui ocazia de a participa alături de copil la activitățile de mișcare, muzică, socializare și, în egală măsură, de a observa din umbră evoluția copilului. Cursul durează 12 luni, 2 ședințe pe săptămână, 60 minute/sedința. Copilul participă alături de un părinte sau însoțitor, iar înscrierea se poate face oricând în timpul anului. La înscriere, se achită doar primele 8 ședințe /1 lună, după care se pot achita pachete de discount de 3, 6 sau 11 luni.

După lecția demonstrativă, copiii au rămas la locul de joacă, supravegheați, iar parinții au fost informați despre EKA. Probabil cel mai interesant lucru pe care l-am auzit ( au fost multe, dar ăsta chiar e de interes general) este că creierul bebelusului este pregătit încă de la naștere să diferențieze între toate sunetele limbilor de pe glob. Ceea ce înseamnă că fiecare dintre noi suntem pregătiți genetic să învățăm orice limbă, încă de timpuriu. Însă creierul bebelușului mai are ceva fascinant: așa numitele „abilitati statistice”. Acestea îl ajută să determine cu rapiditate care sunt sunetele cele mai frecvent întâlnite în limba sa nativă și să scadă sau să crească sensibilitatea pentru sunetele specifice altor limbi. Practic, el va ramane fidel sunetelor limbii sale si va renunta la ceea ce nu este folosit des în limba nativă sau în alte limbi.

Mai pe românește, dacă vrei ca al tău plod să învețe engleză foarte repede, încă de la 6 luni, trebuie să-i vorbești în engleză. Adică, să-l duci la EKA. :))

Pentru detalii despre înscriere și alte informații, poți consulta:
http://www.englezacopii.ro/solicitare-informatii/

……..

Despre English Kids Academy
English Kids Academy este divizia International House specializată în predarea limbii engleze pentru copii. English Kids Academy, prin International House Bucharest, este singurul centru acreditat de pregătire a profesorilor în predarea limbii engleze pentru copii și adolescenți, curs de calificare a profesorilor moderat de Universitatea din Cambridge.
Rezultatele copiilor la examenele internaționale au determinat Cambridge English Language Assesment să acorde English Kids Academy titlul de unul dintre cele mai bune centre din țară, cu „impact educațional excepțional”, în anul 2016.

Despre International House v Bucharest
International House Bucharest este liderul cursurilor de limba engleză din România (poziție certificată de Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România, timp de 5 ani la rând) și este membru al International House World Organization, organizație care numără peste 150 de centre de limbi străne în peste 50 tari. International House, cu o existență de peste 60 de ani pe piața produselor culturale și având sediul în Londra a pus bazele standardelor predării limbii engleze în lume – primul curs de pregătire a profesorilor de engleză din lume a avut loc în International House în Londra, acum mai bine de 50 de ani.
International House este prezentă pe piața din România de 15 ani.

Daca ti-a placut...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *