L-am lasat pe tati un weekend singur cu Marcus

IMG_2553Știu că pentru unele mămici a-l lăsa singur pe copil cu tati nu este niciun eventiment, ci ceva normal. însă sunt mămici care stau non-stop cu plodul și sunt mega obosite și terminate.

Eu nu stau non-stop, dar sunt prin zonă. Și asta m-a dus la o oboseala și o nervozitate care nu face deloc bine copilului. Pur și simplu visam somn și deveneam irascibilă dacă observam că Marcus nu adoarme repede. Și știam că nu e bine.

Așa că am luat decizia de a-l lăsa un weekend cu tati, iar eu să dorm liniștită departe de casă. Nu vreau să aud că tati putea să stea cu el, iar eu să dorm acasă. Cumva această cale nu functionează pentru mine. Complice a fost sora mea, care și ea are un bebe de 10 luni și avea nevoie de somn și relaxare.

Deși la început a strâmbat din nas, în timp s-a obișnuit cu ideea că va sta un weekend singur cu Marcus. A tot încercat să mă facă să mă răzgândesc, însă nu am cedat.

Concluzii?

  • Probabil te vei întreba dacă nu mi-a fost dor de el sau nu m-am simțit vinovată. Efectiv nu am avut când să ma gândesc la asta. Am dormit și m-am relaxat pe repede înainte, iar timpul a zburat. Desigur, Andrew m-a ținut la curent cu situația de acasă prin intermediul pozelor.
  • Chiar dacă aș mai fi stat, m-am întors odihnită și gata de alergat după Marcus.
  • Cel mai important a fost faptul că Andrew și-a dat seama că are un băiat terorist, care trebuie urmărit non stop. Este foarte curios și cu multă energie la purtător. Și, de asemenea, de la escapadă se joacă și stă mai mult cu Marcus.
  • Și mi-am dat seama că este un tată responsabil, doar că se alintă. :))

Așa că, dragă mămică, dacă simți că ai nevoie de o pauză, ia-o, chiar dacă nu e lungă. Contează.

 

Daca ti-a placut...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *