Despre buzele „puse”

Se pare ca trendul cu buze puse este in continua crestere. S-a dus moda cu sani falsi, unghii sau par. Ea inca mai exista, dar pe langa cele de sus au aparut si buze bolnave, deformate sau cu alergie.

Prin plimbarile mele cu Marcus vad tot mai multe fete cu buze fake si daca ele cred ca nu e vizibil, se inseala amarnic.

Si ptr. ca tot imi cad in fata ochilor, atat de multe incat le-am imparti pe mai multe categorii.

  1.  Buze norocoase. Sunt fete care au acid sau mai stiu eu ce in buze, insa, desi se vede ca-s umblate, chiar arata bine. Putine ce-i drept.
  2. Buze bolnave/ cu alergie. Aici intra categoria aia de fete care au exagerat cu acidul. Fie sunt prea mari, fie, din cauza ca ele erau mici de la mama natura au incercat sa forteze nota. Pur si simplu arata de parca-s bolnave. Si daca mai sunt date si cu un ruj lucios, zici ca au un unguent pe buze ptr a le trata.
  3. Buze de cur. :)) Aici intra doamnele care sunt cu fata trecuta prin viata si se vede acest lucru, dar cu niste buze fine si fara pic de riduri, de parca au un cur de bebelus in loc de buze. Se vede horor.
  4. Buze dansatoare. Fetele care arata au buzele strambe si cand vorbesc zici ca pleaca buza la plecare, atat de strambe au ajuns.

Nu am nimic cu fetele care isi umbla la corp, dar cred ca ar trebui sa stie ca uneori e mai bine cu mama natura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *