Melodii romanesti (2017) care nu te lasa indiferent

Sau nu m-au lasat pe mine.

Cred ca in aceasta vara a curs cu multe piese misto romanesti. Piese care iti dau stari, care nu te fac sa pui pauza. Asa, mai pe sentiment. Sau inca depresia mea este in actiune si visez sentimente si cai vezi pe pereti. Desi nu cred. Tresaritul de muzica buna e numai unul, cu sau fara depresie.

S-o luam pe rand. Imi pare bine ca Mira si-a schimbat culoarea la par si ca in sfarsit are o piesa foarte buna. Simt ca e o fata care munceste.

Uit de tine este genul ala de piesa care iti rascoleste trecutul ( asta in cazul in care esti in asteptarea pensiei) si te face sa zambesti cat ai dansat, baut ca sa-l uiti. In caz contrar, probabil bocesti de fiecare data cand o asculti. Bafta, Mira.

La doua capete. Imi aminteste de perioada de liceu. Si nu neaparat vesurile, ci linia melodiei. Duce cu o manea bine facuta. Cand eram eu in liceu manelele erau opera de arta. :))

Ca sa nu mai spun ca Celina are o voce destul de puternica si placuta.

Vara. Well, piesa pe care am facut un mic scenariu. Un grup de prieteni, la mare, pe plaja, karaoke, iar printre prieteni exista un cuplu descris in piesa. Battle karaoke.

P.s: tipii care canta piesa au o karisma amuzanta impreuna. Comic in sensul bun.

Ce ma fac cu tine de azi? Piesa asta i se potriveste ca o manusa lui Smiley. In general mi se pare ca vocea lui este destul de deranjata pe piese, insa pe asta chiar ruleaza fin. Si refrenul iti ramane in cap, for sure.

Doar a ta. Piesa de karaoke. Karaoke scrie pe ea.

Iubirea mea. Sincera sa fiu, habar nu am daca piesa e buna sau nu. Insa la pachet cu videoclipul este perfecta. :)) Are sens?

Empty Spaces. Genul de melodie de care merge perfect dupa o vara plina de iubire si fericire, insa toamna te-ai intors la realitate si incerci sa intelegi cine esti si de ce fericirea a disparut. Merge impreuna cu un sport. Alergat, bicla etc.

Daca ti-a placut...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *