Am o recomandare pentru tine, draga parinte…..

Eu inca mai sufar putin mai mult de somn. Si inca mai am dorinta de a dormi in fund sau oriunde, numai sa dorm. Sunt dimineti in care nici nu pot sa-mi deschid ochii, atat de obosita sunt. Sunt dimineti in care il rog pe Marcus sa vina langa mine sa mai dorm putin. Sta putin si apoi incepe sa ma calareasca si sa ma traga de mana ca sa mergem, fie la papa, fie la joaca. Cum inca mai pot? Well, cu zambetul lui ma hranesc si cu fiecare descoperire pe care o face. In fiecare zi este o aventura pentru el, iar eu trebuie sa fiu acolo sa-l ajut sa mearga mai departe. Nu e usor, dar odata ce stii cum sa strangi din buci, totul devine floare la ureche.

Ma bucur ca exista conferinte care abordeaza „mama obosita, dar fericita.” Ca se vorbeste tot mai des despre fericirea cuplului. Asa ca, as dori draga parinte sa-ti notezi trei teme care se vor aborda in septembrie. Sunt sigura ca-ti vor face cu ochiul.

Pe 25, 26 și 27 septembrie va avea loc o nouă serie de conferințe din cadrul evenimentelor „Fii bine cu tine!”. Tema de anul acesta este dedicată relației de cuplu. Evenimentul este organizat de Institutul pentru Studiul și Tratarea Traumei (ISTT) în parteneriat cu Editura TREI.

Conferințele se vor întinde pe durata a 3 zile și vor include prelegeri despre relația de cuplu și despre transformările și obstacolele pe care le poate întâmpina aceasta.

Din program: Ana Maria Mintici, consilier psihologic/psihoterapeut/psiholog clinician practicant autonom, Partea și întregul: unde sunt Eu în Noi?, Anamaria Draguta, psihoterapeut practicant sub supervizare, Tu și cuplul – cum să dai „totul” în relație (fără să te pierzi pe tine), Ana-Maria Nastase, consilier psihologic/psihoterapeut/psiholog clinician practicant autonom, Lacrimi de bucurie printre nopti de nesomn – viața de cuplu după apariția copilului.

Înscrieri eveniment: https://www.istt.ro/event/fii-bine-cu-tine-in-cuplu/

Eu am sa ma duc la tema Lacrimi de bucurie printre nopti de nesomn-viata de cuplu dupa aparitia copilului.

Ne vedem, da?:)

Daca ti-a placut...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *