Cum un eveniment dedicat taticilor mi-a facut o seara frumoasa

 Probabil daca imi citesti blogul, stii ca in aceasta aseara a avut loc Modern Dad’s Challenges, editia a- 4-a, care a avut ca tema „Alimentatia copilului pe etape de varsta.”

Imi pare foarte rau ca atunci cand am inceput diversificarea cu Marcus nu am participat la un astfel de event. Adica am fost, insa aici informatia a fost ca o baza solida, care-ti da incredere ca diversificare nu e niciun bau-bau, ci din contra, este o joaca frumoasa, care trebuie simtita si facuta cu iubire.

Mi-a placut fffff mult Corina Coliban. Bai, tipa asta este un vorbitor foarte bun. Nu stiu cat de buna este pe ceea ce face ea, insa stie sa te tina in priza si sa te faca s-o iei acasa pentru a te ajuta. Noi, din fericire, nu avem si nici nu am avut nevoie de ea. Totul a decurs foarte bine.

Tatici super dornici sa afle informatii, insa in acelasi timp foarte relaxati si cu glumele la ei. Am ras, recunosc. Felicitari taticilor si organizatorilor. Chiar e un eveniment la care se merita sa ajungi daca esti tatic (urmatorul va fi in noiembrie. Urmareste pagina de facebook ca sa afli data.)

p.s – daca te intrebi ca am cautat eu la un event pentru tatici. Ei bine, am dat o caciula-cagula cadou la tombola organizata, marca Wooki Wooki.

21370888_1087260414738411_8915647440588697492_n

Daca ti-a placut...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *