Te invit la o conferinta despre trauma si dezvoltare umana

Well, well, chiar ma bucur ca incepem sa ne dedicam noua si se organizeaza conferinte care chiar erau necesare.

Nu este nicio rusine sa ai o trauma. Cred ca, daca nu resusesti sa treci peste ea, greu iti va fi greu sa te dezvolti armonios si fara nicio frustrare. Ca da, cred ca o trauma poate veni si cu frustrari, dar nu neaparat gandite.

Daca subiectul trauma si dezvoltare umana este ceea ce cauti, te anunt ca in octombrie, mai exact 27, 28, 29, va avea loc o conferinta organizata de Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT), sub numele de Conferinta Internaționala de Psihotraumatologie (CiNPT) ” „Trauma si dezvoltare umana”

Inainte de a-ti afisa programul, plus alte informatii, trebuie sa stii ca pana-n data de 16 octombrie poti cumpara bilete la reducere, in regim de Early Bird!

Ediția din acest an reunește peste 16 speakeri internaționali, peste 20 de lectori de renume și organizatorii așteaptă o participare de peste 250 de persoane. Pentru bilete, precum și pentru detalii ale programului pentru cele 3 zile:
http://www.istt.ro/event/conferinta-internationala-de-psihotraumatologie-2017-cinpt/

ZIUA 1, 27 Octombrie 2017
Asociația RESILIO va deschide prima zi a Conferinței Internaționale de Psihotraumatologie (CiNPT). 16 speakeri – membri și specialiști de renume ai unor universități de prestigiu din Franța, Canada, Marea Britanie, Norvegia, Camerun, România – vor dezbate tipurile și eficiența programelor ce vizează dezvoltarea rezilienței în psihologie, în domeniul social și cel organizațional, folosind exemple și studii de caz. „De la teorie la practică: o analiză a programelor de intervenție bazate pe reziliență” este tema principală a acestui eveniment special RESILIO.

ZIUA 2, 28 Octombrie 2017
“Trauma și dezvoltarea umană” este tema centrală a ediției din acest an a Conferinței Internaționale de Psihotraumatologie. În cea de-a doua zi a CiNPT vor avea loc prezentări despre modul în care se produce dezvoltarea umană în condițiile traversării experiențelor adverse, despre traiectorii de dezvoltare psihică posttraumatică, dezvoltarea posttraumatică a copiilor, riscul suicidar și experiențele traumatice timpurii.

ZIUA 3, 29 Octombrie 2017
În cea de a treia zi a Conferinței Internaționale de Psihotraumatologie – „Trauma și dezvoltare umana” vor avea loc șase workshop-uri pe diverse teme care se vor desfășura câte două în paralel, la alegere participanții beneficiind de trei workshop-uri.

Puteți beneficia de bilete la preț redus până pe 16 octombrie. Detalii aici: http://www.istt.ro/event/conferinta-internationala-de-psihotraumatologie-2017-cinpt/

CiNPT are loc din doi în doi ani și beneficiază la fiecare ediție de specialişti de marcă din domeniu, din ţară şi din străinătate. Cea de-a patra ediţie care va avea loc în octombrie 2017 cuprinde atât secţiuni dedicate specialiştilor în psihologie, psihiatrie, medicină, educație, asistență socială, sesiuni dedicate practicienilor, precum și sesiuni și workshop-uri dedicate publicului larg. Accesul acestora se poate face în oricare din cele 3 zile ale evenimentului.

Conferințele CiNPT din primele două zile vor avea loc la Hotel Intercontinental, Sala Ronda, în timp ce atelierele din cea de-a treia zi vor fi găzduite de Facultatea de Psihologie și Științele Educației din Șoseaua Panduri nr. 90.

Daca ti-a placut...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *