Sa vezi ce omor iti dau

De ceva vreme ma tot tin sa povestesc pe blog despre o intamplare din parc. Efectiv parca nu mai am timp, desi inca nu lucrez si stau cu Marcus aproape toata ziua.

Eram in parc cu Marcus, sora mare si Matei, baiatul ei. Amandoi aveau cate o minge cu care se jucau. La un moment dat ne intalnim cu o famile, formata din o fata mica, un baiat mare, mama si tata.

Fata cam de vreo 2 ani si jumatate se duce catre Marcus si, efectiv, ii fura mingea din mana. Marcus a ramas ca la teatru, pentru ca el stie ca asa ceva nu se face. :)) Mama fetei ii tot spunea sa-i dea mingea, insa ea, nu, nu si nu.

La un moment dat mama fetei se duce nervoasa catre ea si-i spune „Sa vezi ce omor iti dau. Da-i mingea. „

Stiu, stiu, la nervi, putem spune orice, insa atunci nu era o situatie de nervi. Era una cat se poate de normala. Mi-a ramas in cap ceea ce i-a spus si m-am tot gandit cum va ajunge fata aia peste cativa ani. Oare va fi acea fata care bate alte fete si le filmeaza in timp ce face asta? Cine stie. Este trist oricum.

Si nu, nu-s o mama perfecta. Si eu mai am momente de nervi, insa nu-mi amintesc sa-i fi spus vreodata lui Marcus te bat daca nu faci aia. M-am educat sa-mi aloc timp pentru a-i explica de ce nu e bine ceea ce face. Se poate ca am si timp si de aia imi permit luxul asta. Sau nu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *