Un moment in care ai putea judeca o mama

Un moment in care ai putea judeca o mama. Ptr ca viata de parinte este despre iubire si nervi la maximum.

🕸Ma duc dupa Marcus la gradinita si cand ajunge de la masa, educatoarea imi spune ca a mancat foarte bine. A cerut si a doua portie de felul doi.

🕸Cand sa-i pun papucii de iesit afara, imi spune ca vrea la pipi. Se duce cu educatoarea la pipi, iar cand se intoarce imi spune ca s-a spalat pe maini, dar nu a facut pipi.

🕸In drum spre tramvai, imi spune ca vrea acasa, ptr ca ii este somn. Il iau in brate cateva minute si apoi ii spun ca mai avem putin si ajungem la tramvai si poate sa stea la mine in brate, pe scaun.

🕸In tramvai imi spune ca face pipi. Il intreb daca se mai tine pana acasa sau vrea sa coboram la urmatoarea statie ( noi mai aveam o statie pana acasa). Imi spune ca vrea sa coboram. Am coborat si am mers, ca sa gasim un loc mai retras ptr pipi. Am gasit, insa nu a facut.

🕸Il iau de mana si-i spun ca mergem pe jos, iar el a inceput sa miorlaie ca vrea tramvai. Mergem, el semiplangea si spunea tramvai. Ne-am oprit si i-am explicat ca, cat am cautat un loc ptr pipi am mers cam jumatatea de statie si e inutil sa ne intoarcem si sa asteptam 10 ani un alt tramvai, cand noi mai aveam 3 minute de mers. El nu si nu. Si mai suparat pe situatie.

🕸Dupa 3 minute de mers pe jos ii arat statia unde ar fi trebuit sa coboram.
Se linisteste ptr o secunda.

🕸Vede o patiserie si spune in gura mare, “foame, vreau covrig” i-am spus ca in 3 minute ajungem acasa si papi dupa nani, ca abia ai mancat la gradi.

🕸Si a urlat pana acasa, timp in care eu mergem cu el de mana, foarte calma.
Recunosc ca la un moment dat, de nervi, mergem mai repede iar el alerga pe lg mine. Cand mi-am dat seama, am incetit.

🕸Cand am ajuns acasa, l-am pus la nani si in 10 minute a adormit dus.

Cum ar veni, nimeni nu e perfect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *