Barbatul, animal bine dresat

De cand sunt intr-o relatie. Si mai mult, de cand il avem pe Marcus am tot auzit fel si fel de povesti despre cum barbatii sunt dresati de femei.

„Pai trebuie sa-l educi, ca altfel ti se urca in cap.” 

” E vina ta ca nu face aia si aia, pentru ca nu-l tii din scurt. Nu-i mai da mancare si sa vezi ce barbat de casa se face.”

Chestii care tin mai mult de mama lui si mai putin de tine, ca sotie, iubita etc.

In viata mea nu mi-a placut sa incerc sa schimb un om dupa placul meu. E o munca atat de grea si obositoare, incat prefer sa mor singura decat sa fac asta. Si apoi, bai, e om in toata firea, cum sa incepi sa-l dresezi ca pe un caine? Pai de ce nu-ti cumperi un animal, daca ai chef de dresaj?

Ce barbat e ala care sta sub fusta unei femei si nu-i iese din cuvant? Eu nici cu Marcus nu fac asa. Il las, cumva, pe el sa decida ce vrea sa faca, nu ii ordon eu si cu asta basta.

Desigur, exista sacrificii, insa asta nu are nicio legatura cu dresaj si nici nu armata. Una e ca barbatul sa-si sacrifice seara cu baietii si sa stea cu copilul, ca tu, femeie, sa te odihnesti, si alta e sa-l obligi sa faca asta.

E destul de amuzant sa vezi o femeie care se lauda ca barbatul ei face ce vrea ea.  Amuzant de trist pentru amandoi.

Barbatul si femeia sunt diferiti in gandire si in felul de a face lucrurile. Sunt chestii pe care un barbat le poate face mai productiv si viceversa.

Un exemplu concret: In general, barbatul se orienteaza mai bine in spatiu, iar femeia este mult mai empatica.

Cateodata e nevoie de o gandire rationala, cateodata de una din suflet. Cateodata ne plimbam ca doi indragostiti, fara nicio destinatie, cateodata trebuie sa ajungem in timp util la destinatie. :))

Plus ca, este destul de plictisitor sa fie numai femeia sefa in casa. In orice, peste tot.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *